Thursday, February 26, 2009

Bab tesis

salam,

lamanya tak update..

perkembangan terkini, dah submit part 1 Bab 3..tapi belum discuss lagi ngan supervisor..

yang Bab 2 masih dalam pembaikan lagi..

alhamdulillah, mood beransur datang semula..bayangkan sejak 3 bulan lepas kaklong mengalami masalah mood merudum jatuh yang teruk..alhamdulillah gak sempat siap part 1 Bab 3 tu.

Dah 3 semester kaklong in the making of ph.d thesis..target lagi 3 sem habisla..boleh ke? nak cuba gak..tak kira..total bab thesis kaklong 5 bab aje..tapi tak taulah kot2 kena jadikan 6-7 bab. harap-harap tidaklah..

Tolong doa2kan ya kawan-kawan. Pada anda juga yang sama berjuang dengan saya, tak kira peringkat master dan ph.d..saya doakan yang terbaik dan boleh siap cepat gak.

to my beloved hubby..go go yang..you can complete your dissertation too..

Ha, pada anda yang tension-tension dan malas-malas nak belajar tu, amalkan minum jus D'Hatiku. Nak tau lanjut, sila klik di www.dihatiku.com , kita jumpa di sana hehehehe

Terima kasih ya pada yang masih sudi datang dan membaca blog yang tak berapa di updatekan ni..

3 comments:

sk adam said...

assalamualaikum...

good luck on ur thesis writing. :)

anyway, jemput dtg ke http://mystudymyjob.blogspot.com

tq..

CHEDEM said...

Kak Long, salam.Saya dalam proses nak sambung Master. Dengar2 universiti2 tempatan ader offer SLAM/SLAI untuk further study ke oversea. Bole bagi advice university mana yang ada offer SLAB/SLAI ni.Email saya kalo ada masa: chedems@gmail.com

suka menanti said...

assalamualaikum...

salam berinternet...semoga berjaya,jemputlah ke http://tehnorida.blogspot.com